Advice Wipes

Haha, den här reklamen var så bra att jag bara måste dela! Såhär känns det verkligen ibland! Men jag tänker inte dra allt under samma kam här, jag ber ofta själv om råd också, särskilt här på bloggen, och jag har fått massor av fina svar av er,
så man får ta det här med en nypa salt.

En reaktion till “Advice Wipes

  1. Alltså JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wipe that poop with them. Är så H I M L A trött på gråten o gnället o missnöjdheten varje förmiddag i detta hem, vill blogga om hur jävla slut jag är varje dag o undrar verkligen om jag är deprimerad eller ej, (hade en timme för mig själv igår o duschade tio minuter o fulgrät på sängen resten av tiden), men pga en enda kommentar av en nära vän så känner jag att jag inte kan blogga om det. Ba ”ifall nån ringer barnskyddet” alltså skojar hen. Men i alla fall så piggade denna video upp lite så tack för det! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s