Event på gång!

image

Oj hörni, idag har jag inte ens hunnit sova (fast jag låg nog i sängen) fast jag hade tänkt göra det! Too much to do och för många idéer i mitt huvud. Har planerat för fullt inför ett kommande EVENT och jag har på känn att det kommer bli SÅ bra! Håller som bäst på och samlar in sponsorer och har eventuellt gått och skaffat mig en ”Partner in Crime”  i form av en annan duktig bloggerska. Det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på det här och jag spricker snart, men ännu får ni ge er till tåls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s