Ny kategori – VECKANS BLOGG

Tänkte att jag skulle börja med en ny kategori av inlägg där jag lyfter fram de bloggar jag tycker förtjänar en plats i rampljuset. Nu påstår jag ju inte att det är här man får mycket rampljus, men jag tycker det är viktigt att vi lyfter fram varandra, i stället för att tävla om läsare (om det nu är någon som gör det).

Vet inte hur det är med er, men jag har egentligen bara 4-5 bloggar jag klickar in mig på dagligen. Ibland till och med mindre. Resten klickar jag in mig på när jag ser att de uppdaterat på Finlandssvenska Bloggare. Jag tror att en stor del av oss bloggare/bloggläsare gör det samma, därför säger jag nu i förhand att jag känner mig otroligt hedrad om det finns någon därute som, mot all förmodan, skulle ha min blogg som daglig ”klickasiginpå”-blogg. Några bloggar har jag hittat via bloggtoppen.fi, men trist nog är det bara de som är högre upp, eller de som ligger nära min blogg som jag klickar in mig på. Detta gör ju att så många bra bloggar lämnar längre ner och aldrig riktigt får synas, för jag gissar att de flesta gör det samma som mig, av ren vana, åtminstone de som har begränsat med tid och inte kan sitta och surfa runt på bloggar längre än typ en timme om dagen.

Jag kommer i första hand lyfta fram bloggar lite längre ner på listan, bloggar jag tycker är jättebra men som av någon anledning bara inte fått komma fram i den mån de förtjänar.

Så, utan mer fördröjning – först ut:

PEARLSHEALTH

10378096_10152516071880053_7491660078705569915_n.jpg

Bloggens tema: Denna bloggerska har ploppat upp rätt regelbundet på senaste tiden, och det märks att hon tar sin blogg på allvar. Annas mål är att inspirera andra till att leva ett hälsosammare liv. Mig har hon inspirerat med sitt sockerfria liv i flera år redan, men tycker det är dags att andra ska få chansen.

Uppdatering: Anna uppdaterar så gott som dagligen, ofta flera gånger per dag.

Detta kan du läsa om: På bloggen hittar du bland annat enkla hälsosamma recept, kanske mest med fokus på efterrätter och mellanmål, helt socker- ,gluten-, och mjölkfria men otroligt goda (tro mig, jag har smakat), inspiration till träning, skönhetstips (Anna studerar till kosmetolog) med fokus på hudvård från naturen. Dessutom kan du läsa om hennes förhållande med Mike, hennes pojkvän från USA som just nu bor här i Finland, och om hur de balanserar deras förhållande.

In och kika vettja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s