Carola är fast!

Nåjaa, hörni! Nu ska jag berätta mer om Event nr 1, som jag så kreativt valt att kalla det.

Förra veckan kontaktade jag Carola ifall hon hade lust att joina mig i planeringen av ett bloggevent på Elsa Möbel den sista april! Hon var genast med på noterna och igår satte jag, Carola och Evalis oss ner på Elsa Möbel med en kopp kaffe och funderade ut eventet mer i detalj, och nu är vi verkligen igång med planeringen! Det kommer bli lotteri, goodiebags och självklart mingel, men den roliga twisten är att alla deltagare får ta med sig en stol, pall, lampfot eller annan liten möbel som de vill ge ett ansiktslyft med hjälp av Vintage Paint. Hela färgkartan kommer stå till förfogande och penslarna kommer gå heta!
Det kommer bli bra!

Vi har denna gång valt att handplocka bloggare som bloggar inom kategorierna hus&hem, DIY, inredning samt några vardags- och fotobloggare, dessutom har vi också valt ut 2 flitiga instagrammare. Anledning till att vi inte kunde ha ett öppet event är helt enkelt på grund av utrymmesbrist då vi nu också ska måla lite. Inbjudningarna kommer skickas ut per post inom den kommande veckan.

12442708_10153596312933174_693820159_n

MEN, här kommer vi till det roliga! Vi kände att det känns lite väl allsmäktigt att välja ut alla bloggare själv, så vi kommer släppa (åtminstone) 3 platser till!
Med andra ord:

Har du en blogg, och skulle du vilja komma med på eventet?
Skriv då en fritt formulerad kommentar om varför du vill hänga med!
Vill du vara mer privat kan du också skicka mejl till Bloggeventelsamobel@gmail.com Ditt mejl/din kommentar vill jag ha före den 11 april. Så kanske vi ses där!

elsa1

(Kan även hända att vi släpper flera platser efter att de inbjudna har OSA:t.
Ifall det finns de som inte har möjlighet att delta så väljer vi ut fler av er som kommenterat/mejlat som får komma istället!)

Alla bilder är Carros och hennes inlägg om eventet hittar ni här.

6 reaktioner till “Carola är fast!

  1. ha du läst om high need baby? kanske E är så? …tänker att d kanske hjälper o finns råd kring detta isåfall,

    Gilla

  2. Det låter ju jätteskoj med ett lite annorlunda bloggevenemang! 🙂 Och så till saken, jag sku jättegärna också komma med för att få bekanta mig med vintage målet. Vi e mitt uppe i husbygge och för tillfället håller vi på att välja färger/material till alla ytor. Och för int så länge sen köpte jag en gammal och charmig klädhängare som troligtvis är från en skola eller annan större lokal, och den har jag tänkt måla om för att sen kunna ge den en hedersplats i vår kvist. Själva hängarna/ krokarna på den är lite charmigt rostiga och av gammalt järn, så då behöver den ju också målas med rätt sorts färg för att den ska påminna om något gammalt.

    Gilla

  3. Skulle vara jätteskoj. Har varit nyfiken på Vintage painten länge nu. Håller på och inreder dotterns rum och har tre barnstolar som skulle behöva målas och funderar på om jag skulle använda mig av just Vintage Paint. Du kan säkert svara på vad en burk mål kostar?

    Gilla

  4. Pingback: Snailmail |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s