En produktiv och social dag

Dagen har gått i umgängets tecken, och så lite administrativt på det också. De första sponsorerna till goodiebagsen har börjat trilla in så det är verkligen på gång nu känns det som!

Cindy skickade tidigt i morse och frågade om jag ville komma över under dagen på inbjudningskortspyssel. Klart jag ville! Så efter att de viktigaste sakerna blivit gjorda här hemma packade jag ner ungen och åkte iväg dit. Elmer hade en riktig sovardag idag så det passade ju oss bra, jag fick ju till och med känna att jag bidrog med något och inte bara satt en liten (stor) klimp i famnen.


När Elmer vaknade erbjöd Cindy sig att göra bananplättar, men vi konstaterade snabbt att ”the more the merrier” och så traskade vi över till Carolinas place! Måste säga att jag hade en otroligt skön eftermiddag med dessa två brudar! Plötsligt inser man ju att man inte är ensammast i världen utan att det faktiskt finns fullt med fina kvinnor (och män) runt om en som också är hemma under dagarna! Tack för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s