Hyväntekeväisyyskirppis

Idag har det varit Välgörenhetsloppis här i Kokkola! Redan från tidig morgon var det alldeles fullt med folk på parkeringen.  Men fynd hittade man nog hur som helst! Bland annat en lära-gå vagn från BRIO för en femma!  Den tänker jag måla om då den var rätt sliten. Sen fyndade jag massor av plagg från Polarn & Pyret, har fått dille på deras kläder! Så snyggt med färgklickar och verkligt bra kvalitet! Kan visa senare om ni vill. Nu ska jag följa med svärmor som smakråd till stan! Hörs senare!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s