Bankbesök

Idag har vi varit i Jakobstad. Tony och jag hade ett möte på banken inbokat. Vi överväger att byta bank och samtidigt ta ett mindre renoveringslån för att förverkliga lite av drömmarna vi gjort för detta hus. Nu när vi dessutom bestämt oss för att stanna här ett tag och inte skynda iväg ut på landet riktigt än så känns det om möjligt ännu mer som ens eget hus och då känns det liksom ännu finare att göra de där ändringarna man kanske borde gjort från första början. Min fina farmor och farfar skötte Elmer under tiden, vi fick dessutom ”tillstånd” att gå och äta lunch på tumis efteråt också, och det var verkligen så lyxigt!

12919116_10153617212378121_1099639864_n

Sen körde Tony hem och efter en stund även jag, vi tog två bilar för att jag skulle hinna och hälsa på min familj i lugn och ro. Nu har jag precis nattat älsklings-Elmer och sitter och funderar på om jag ska färdigställa skåpet jag började måla förra veckan. Skulle vara skönt att få det färdigt, och dessutom roligt att visa er hur det blev!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s