Bokslut… och pampadaa lagertömning!

Idag har jag suttit på mitt stökiga kontor sen tidig morgon. Som vanligt är jag ute i sista minuten, men motivationen har varit som bortblåst med Elmer som krävt all hans vakna tid. Tony sköter honom idag med andra ord, så länge jag gör färdigt bokslutet för 2015. Suck, till 2016 har jag verkligen lovat mig själv mer struktur och ordning, men först och främst skulle kontoret behöva städa, grundligt. Hittills har vi bara använt det som skräprum dit vi satt saker som varit i vägen. Har drömt om ett färdigt kontor, men just nu ligger det en bit bort…

12919589_10153620404583121_413576370_o.jpg
Så med andra ord, idag blir det bokslut, i morgon ska jag börja gå igenom lagret.
Tänkte köra en liten lagerrensning, eller vårstädning; med andra ord skulle det bli en liten REA på en del produkter! Sätter inte ut dem här på bloggen för jag vill inte att det blir en shoppingsida, men för er som vill vara med när jag släpper lös ”vårruset” så att säga, sätt ett mejl till sarajohannarasmus@gmail.com, så kommer ett mejl med alla reaprodukter sen när tid finns, först till kvarn gäller därefter med andra ord! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s