Veckans blogg!

Vi fortsätter Veckans blogg för andra veckan i rad. Denna vecka har jag en av mina klara favoriter på tur – denna starka kvinna.

Ida och jag umgicks en hel del som små barn då våra mammor också umgicks mycket med varandra och vi var många barn i samma ålder i de kretsarna. I många, många år har vi inte haft någon kontakt över huvudtaget, men när jag förstod att hon gick i väntans tider precis som jag så började jag följa henne på sociala medier. Vi fick Elmer några veckor före Abbe kom till världen, så jag hade lite hämtat mig från den värsta ”nybliven-mamma” chocken då jag läste om deras krokiga början med deras fina, lilla son. När läget var som mest kritiskt kunde jag knappt sluta klicka mig in på hennes instagram för att se om det kommit nyheter om A, och om nätterna kunde jag ligga och gråta för att jag var så arg över vad vissa människor ska behöva gå igenom och hur orättvist livet är. Ida är så stark, det är väl det man måste bli när ens barn har det svårt och behöver en, men jag kan inte föreställa mig vilken styrka hon och hennes man måste ha uppbådat för att orka ta sig igenom det de så snabbt ställdes inför. Ida skriver rakt, ärligt, och naket, och hennes texter fängslar mig samtidigt som hennes tankar berör. Här är länken till hennes blogg, den är verkligen värt ett klick.

cropped-img_6063

En reaktion till “Veckans blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s