Tillit och respekt

Elmer har börjat utforska nu. Han är överallt, och snabbt går det. Jag vet inte hur vanligt det är att de börjar dra sig fram vid 5-månaders ålder, men han bestämde sig bara en dag för att det var dags för honom att sätta igång, och så skred han till verket. Han ser mest ut som en liten larv ännu, men det tar sig, och man ser att bena försöker komma under magen på honom allt som oftast. Något han älskar är att träna på att stå när jag eller Tony håller i honom. Och frågar ni mig tar det nog inte allt för länge förrän han står med stöd. Spännande tider!

Rosa och Elmer håller just nu på att bilda sin alldeles egen relation. Rosa söker upp honom, och lägger sig sedan på ett ca 1 meters avstånd från honom, men ändå så pass nära att man förstår att hon vill göra honom sällskap. Elmer, som fullkomligt älskar henne, blir såklart alldeles till sig av förtjusning, varpå han krälar fram till henne, känner på henne (tur då hon har så tjock päls att man inte får tag i skinnet för han knips!), och Rosa ligger kvar och låter honom känna – ett tag. Sen stiger hon lugnt upp och går iväg och lägger sig i en soffa eller något. Hon tolererar honom, för att han är han, och man ser att hon har en otroligt hög tröskel när det gäller honom. Jag kommer inte släppa dem ur sikte så länge Elmer är så liten att man inte kan förklara åt honom att man ska låta Rosa vara ifred när hon vilar, men vi tar det steg för steg, det är så fint att se dem tillsammans!

IMG_0571IMG_0572IMG_0576IMG_0577IMG_0578

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s