Nu är vi igång igen

Ny vecka och ny dag, så nu är vi igång igen med vår eventplanering! Om en stund styr jag kosan via Elsa Möbel, mot Jakobstad för att träffa dessa två vackra brudar och deras söta avkommor för att pyssla ihop lite inbjudningskort, adressera och skicka iväg! Så förhoppningsvis har ni era inbjudningar inom någon dag!
IMG_0592

Hemmet ser inte ens ut som ett organiserat kaos längre, det ÄR ett kaos! Allt har bara lämnat, det enda jag lyckas med är att dammsuga, då jag har min egen lilla, blöjbeklädda dammvippa som sveper golven numera..
IMG_0593
Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s