Att sitta själv

Idag testade vi Elmers stol för första gången. Vi har ju inget inlägg för denna stol ännu, så vi fick testa med en kudde, vilken var lite för tjock, så det slutade med att han fick pröva helt utan något stöd. Han satt riktigt bra faktiskt, har tyckt att han fallit framåt när vi prövat sitta på golvet, men jag konstaterade att det nog mest beror på att han helst av allt vill peta på sina fötter.. Lite böjer han sig nog fram ännu, så helt redo för stol är han nog inte, men rdg sa att vi fick börja pröva korta turer så det är väl bara att börja öva då antar jag. Det är så intressant att följa hans utveckling! Känns som att det händer något nytt varje dag!

12957394_10153637051568121_1467738282_n

2 reaktioner till “Att sitta själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s