Hjälp mig

Känns lite som om jag svikit er i mitt bloggande. Jag vet att det inte är det jag gör, eftersom jag faktiskt började skriva för mig själv och ingen annan, men eftersom ni är så många nya som hittat hit så vill jag såklart prestera och upprätthålla den standard som kanske gör att vissa av er ens klickar in sig hit. Älskar att skriva, det vet ni ju redan, och när inspirationen finns så flyter fingrarna över tangentbordet. Men inte nu. Det är bara stop och det känns som om det finns mer bilder än textmaterial att ta till.

12992369_10153637051753121_830521176_n

Som tur har jag fantastiskt fina läsare som är otroligt duktiga på att kommentera, så nu får ni gärna hjälpa mig. Tipsa mig gärna om vad ni vill läsa, eller så ställer ni en fråga som jag tar upp i ett skilt inlägg. Blir det många frågor så kommer de i flera inlägg. 

5 reaktioner till “Hjälp mig

 1. Jag har nyss hittat hit via Carros blogg och jag undrar om du kan berätta lite mer om vad du jobbar med? Sen kan du ju också berätta om hur ni tänker lägga upp föräldraledigheten; vem ska vara hemma och hur länge? Tack för en intressant blogg!

  Gilla

 2. Jag vill också veta hur ni tänker med dagis/vårdledighet?

  Annars är jag mer och mer intresserad av vad andra föräldrar baserar sina val angående bebisar på? Alltså fostringsfrågor, t.ex. samsovning, dagisstart osv. Allt kan man ju inte bestämma över men vad styr i ert liv? Känsla, forskning, rådgivningstanten, folk runt omkring eller rådande åsikt i samhället? Jag undrar eftersom alla gör så olika och det är så himla intressant att höra hur andra tänker, fast man tänker olika 🙂
  Också vardagliga saker som klädsel i vagnen, ”babymode”, aktiviteter som passar bebisar osv intresserar mej som medmamma 🙂
  Fortsätt blogga, din blogg är en av mina ”varjedag-bloggar” 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s