Hett tips!

Fann denna grej i butiken häromdagen. En liten sak av märket Emma, med ett fastskruvbart nät och handtag. Pointen är att du ska sätta frukt och bär i  det lilla nätet och på det sättet kan babyn sen bekanta sig med de olika smakerna utan att löpa risk för att sätta i halsen. Började med frysta jordgubbar, Elmer tyckte de var lite väl sura, men han gillade det i början då det var så kallt och kylde hans irriterade tandkött. Tror vi kommer få användning av denna i framtiden också.

12957111_10153637051118121_909984775_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s