Sådan far, sådan son

Extremt fullspäckad dag idag bestående av många fina möten och sånglektion för min del. Vi hade ingen barnvakt ikväll och jag ville så hemskt gärna på gospelövning, så jag tänkte att jag ju kan pröva med att ha med mig Elmer och stå i bakgrunden, blir det jobbigt finns ju moffas trygga famn på plats.

image

Inför förra årets gospel fick jag med mig Tony på första övningen efter många om och men, efteråt övningen var dock de första orden jag fick höra: Hur kunde du utsätta mig för det här?!

Med andra ord var jag inte det minsta förvånad när Elmer släpper fram ett gallskrik efter att de första tonerna i uppvärmningen sjungits, och slutade gjorde han inte förrän vi var så långt borta från salen att man knappt hörde de ca 50 stämmorna.

Med andra ord kan du vara lugn Tony,  någon sångare tror jag inte vi har här iallafall. Men man vet ju aldrig. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s