.. och så lite reklam

Någon undrade om jag kunde berätta lite mer om vad jag jobbar med, och det kommer komma i ett senare inlägg. För nu tänkte jag tips om en nyhet vi fått in som jag bara inte kan låta bli att dela med mig av!

Mary Kays nyhetssläpp sker 4 gånger i året, en gång per kvartal som det så fint heter. Detta släpp är det jag kallar vårsläppet och innehåller en hel del Limited Edition som pedikyrset, färdigt fyllda små compacts med trendfärger, 3 nya pastelliga nagellack m.m. gå in här ser ni alla nyheter.

12990979_10206075067062026_2317850907364042836_n

Men det kanske allra häftigaste är något jag väntat och hoppats på ett tag redan: mascara! Tidigare har jag varvat med en förlängande och en volymgivande mascara, men nu har det kommit en som är både och! En vid namn Lash Intensity. Denna ger 200% volym samtidigt som den separerar fransarna, kolla in klipper nedan så ser ni hur.

I veckan kommer jag göra en beställning och jag har tagit emot förhandsbeställningar på just denna och tänkte även erbjuda möjligheten till mina läsare: Vid förhandsbeställning på denna får du nämligen en fin rabatt. Tänker inte skriva ut den här eftersom vi är fler konsulter och jag inte vill konkurrera med någon som kanske redan har en kund bland mina läsare. Men är ni intresserade av mascaran eller har andra frågor om Mary Kay, hör av er till sarajohannarasmus@gmail.com så fort som möjligt så berättar jag mer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s