Want some hair?

Okej, vissa kan tycka att detta är snuskigt, och då får ni helt enkelt scrolla vidare, men faktum är att jag sett många göra detsamma, och vid närmare eftertanke, hår är hår, oberoende på vems huvud det sitter. Jag tänkte nämligen sälja mitt löshår, det kommer från Rapunzel of Sweden, köpt för lite mindre än ett år sedan och buret ca 1,5 månad. Det är alltså frågan om tejphår, 42 slingor (ihoptejpade är de ju 21) i ursprungsstorlek, och 18 stycken (9st) som vi klippt av på mitten för att det skulle bli naturligare. Det är alltså rätt mycket hår det är frågan om, och det blir ett riktigt fint svall. Håret är äkta European Quick and Easy rakt löshår (det har varit ihopflätat, därav vågigt på bild) i två nyanser; nr. 6 Brown och 4 Dark Brown vilket ger en levande skiftning. Såhär skriver RoS om det Europeiska löshåret:

Rapunzel® European har fina hårstrån som liknar ett europiskt hår. Det mänskliga äkta löshåret kommer från södra Europa, och de delar av Ryssland som ligger närmast Norden.
Ursprungsfärgen på detta hår är oftast brunt och i vissa fall cendré, och bleks därför ner färre gånger innan färgning, vilket resulterar i ett mindre skadat hår. Det europeiska håret har oftast ett lätt självfall efter tvätt. Detta löshår passar bäst för personer som har väldigt tunna strån eller som vill ha det där lilla extra.

Äkta mänskligt hår.
Passar dig som vill ha en europeisk känsla på ditt löshår.
Får lättare självfall och har en mjuk känsla
Har inte behandlats med lika starka kemikalier och är därför mindre skadat.
Rapunzel® European kan du locka, platta och styla som du vill.


Jag skulle tro att bitarna behöver nytt lim innan isättning, de flesta frisörer har detta, och säkerligen även RoS. Sen är det bara att njuta av svallet!

Har betalat närmare 300€ för dessa (kvitto finns) och skulle inte sälja om det inte vore för att jag tänkt bli blond i vår. Hade tänkt mig 140€ för allting, men prisförslag tas emot via sarajohannarasmus@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s