Vackrast av dem alla

Idag när vi lördagshandlade fick jag en såndär pirrig känsla i magen när vi närmade oss porslinsavdelningen. Jag småsprang de sista metrarna och där stod den – Midsommar!

Som jag har väntat och väntat och väntat och jag bara svällde av materiell lycka när jag höll den i mina händer, vilken otroligt vacker mugg! Vi har ju varit på budget denna vecka, och muggen skulle sprängt en fjärdedel av den budgeten, men Tony tyckte att jag skulle få den med ursäkten att ”vi ju varit så duktiga” hela veckan. Jag protesterade inte.

Måste nästan säga att detta är den vackraste hittills. Åtminstone den vackraste i mina ägor. Fazermuggen och Under Granen slår den med några poäng, men jag äger ju heller inte dom två. Älskar färgkombinationerna, minimalistiskt men med tydliga accentfärger och så vackert med den vita bakgrunden!IMG_0661

Här kommer några andra favoriter:

IMG_0662
Millenium-, Jubileum- och Stockmannmuggen. De första otroligt detaljrika, och lite gammaldags. Stockmannmuggen gillar jag för att den inte är lik någon av de andra muggarna.
IMG_0663
Den nyaste vintermuggens var så otroligt vacker och full av detaljer, kolla tapeterna och den fallande snön! Kvällsseglats har så vackra färger och Hurraas muggmotiv kommer från en av mina favoritböcker – Vem ska trösta Knyttet.

IMG_0664
Dessa tre tycker jag också om. Gula Snorkfröken är så pigg och speglar verkligen hennes personlighet. Förfaderns helsvarta mugg med röda och gula detaljer ligger just nu på andra plats bland favoriterna, och djurvännen Sniff är så fin mot det turkosa. Simpelt och vackert.

Vilka muggar är era favoriter?

En reaktion till “Vackrast av dem alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s