All denna tid

Ni får ursäkta min frånvaro! Just nu går tiden här hemma åt att försöka svänga tillbaka dygnet, Elmer är totalt upp och ner. Trist men sant. Han sover massor dagtid, och på natten håller han i stället cirkus! Jag gör verkligen allt jag kan för att hålla honom vaken på dagarna, men inte så lätt alla gånger då han blir så gnällig.

Har fått konstatera att Elmer främst äter nattetid för att det är så mysigt och gott med den där flaskan, säkert lite samma grej som att få somna intill bröstet vid nattamningen – han har helt enkelt blivit beroende av det.

I morse stekte jag ägg åt mig, med kyckling och sallad – så lyxigt då jag är så ovan att ha så mycket tid! Samtidigt är det ju lite trist eftersom jag vet att desto längre han sover, desto svårare blir det på natten…

IMG_2225

I morgon ska denna fröken få flytta till Vasa en vecka. Tonys bror och hans fru vill testa på hundlivet, och vad är nu bättre än att testa med en hund som inte kommer sig upp ur sängen trots att man själv stigit upp för länge sedan?
IMG_2230

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s