Hektiskt med stort H

Ni får ursäkta min frånvaro! Har varit minst sagt en hektisk vecka med mycket körande, besök på Maxifun(mer i ett annat inlägg), krasslighet, parkbesök och planering av min fina svägerskas babyshower som ägde rum här hos i oss tidigare idag.

Vi hade ställt i ordning med MASSOR med godsaker, våfflor, ägg, frukt, yoghurt, bröd, olika juicer, choklad m.m. och det blev så lyckat! Vi lyckades verkligen överraska Alina vilket man får vara himla stolt över för hon är som mig, i princip alltid steget före. Hon lyckades dock överraska mig REJÄLT på min möhippa, så nu var det verkligen hennes tur!
IMG_2305IMG_2307IMG_2308IMG_2309IMG_2310IMG_2311
Det blev otroligt lyckat och ingen gick hem hungrig (I hope). Vi konstaterade att vi nog hade mat åt en hel armé! Så mycket gott! Tack för idag alla, det blev en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s