Loppisfynd

Dags att skriva om något lite muntrare för omväxlings skull. Älskar att skriva sådant som berör och inlägg där folk får känna igen sig, men nu tänkte jag faktiskt visa upp några av mina senaste loppisfynd.

IMG_0616
En ommålad BRIO lära-gå-vagn blev min för 5€ häromveckan, den ska jag måla om i helg på bloggeventet jag och Carro ordnar tillsammans med Elsa Möbel.

IMG_0617
Tröja från Polarn o Pyret för 2€, och ett par mjuka jeans för 50c. Dessa i storlek 92 och 96. Jag köper inte efter Elmer storlek utan hittar jag något bra i större storlekar än den han har så köper jag det. Så behöver man inte köpa allt på en gång sen!

IMG_0618
Mera POP…

IMG_0619
…. och några till. Dessa i storlek 80 och alla för 5€.

IMG_0620Byxor och sweatshirt från Lindex, och t-shirt från ME&I – perfekt till sommaren.

IMG_0622

POP mössor som enligt lapparna skulle vara från 1 år och uppåt. Elmer använder båda redan nu. Älskar den mörkblåa! Dessa blev mina för 2€. Som nya!

IMG_0623… och sist ett UV-plagg från POP. 74-80, så jag hoppas Elmer ryms i den ännu i sommar!

4 reaktioner till “Loppisfynd

  1. Ja, verkligen! Brukar mest röra mig vid loppiset vid Kallentori, och även Ykköskirppis, då de ligger så nära varandra. Däremot hittar jag de flesta fynden i Jakobstad! Loppiskulturen frodas verkligen där!

   Gilla

 1. Nämen vilka fynd du gjort! Blir lite avis 😉 Å jag som e från Jeppis och hittar så sällan pop. Vilket loppis här om jag får fråga?

  Gilla

 2. Vilka fina fynd! Visst är det härligt med loppis! 😊 Jag gör också så att jag köper kläder i alla möjliga storlekar (nå kanske nu inte såna som blir aktuella först om flera år, om det nu inte råkar vara något superextrafint då och det är något som inte blir ”gammalmodigt” tills dess… 😁) så jag har på lager sen. Sen då det blir dags för en större storlek är det alltid lika kul att ta fram kläderna man samlat på sig i den storleken och inventera lagret. 😊 Har hittat massor av kläder för 50 cent plagget! 😀
  Jättelänge sen jag besökte något loppis där i min gamla hemstad, brukade ofta vara till loppiset vid Kallestorg när jag bodde där. Det blir så korta besök numera när min mamms inte längre bor där så vi brukar inte riktigt hinna med så mycket. Hon bor nu i Jakobstad, men det är tyvärr inte så ofta det hinns med något loppisbesök när vi är där heller fast jag gärna skulle vilja…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s