UTLOTTNING – Emmalotta Design

Vet ni vad? Snälla Emma som startat Emmalotta Design gav mig inför bloggeventet en extra kimono som egentligen var till mig. Men eftersom jag fick min alldeles egen goodiebag tack vare avbokningar så lämnade en kimono helt och hållet över.

Nu tänkte jag att jag skulle lotta ut den till någon av er lyckliga i stället! Hur låter det?

På bilderna ser ni Emma själv (t.v.) och bloggaren Michelle (t.h)

Tävlingen håller på fram till fredag 6.5 kl 18:00. Sen drar jag en vinnare. 🙂
Det enda du behöver göra är att gå in på Emmalotta Designs instagramsida och gilla kontot. Klicka här så kommer du dit! Kommentera här under detta blogginlägg att du gjort det (eller under detta inlägg på min bloggs Facebooksida)
En extra lott får du om du delar detta inlägg på t.ex. Facebook. 😉

Lycka till! 

27 reaktioner till “UTLOTTNING – Emmalotta Design

 1. Ååh, jag är absolut med och tävlar om den superfina kimonon! 🙂 Ni ser ut att ha haft ett så roligt bloggevent och goodiebagen var ju toppen. Du kan tro att jag sörjer över att jag själv inte hade möjlighet att delta den här gången.

  Gilla

 2. Jättefin kimono, perfekt lata dagar och kvällar hemma 😉 följer Emmalotta på instagram och är gärna med i utlottningen! 🙂

  Gilla

 3. Så ypperligt bra! Precis vad jag nyligen lagt till på min ”begär-lista. ” 😉 Jag är med!

  Gilla

 4. Ååååh så fin!
  Med å tävlar, håller tummarna hårt att jag kunde få vinna denna skönhet!😍

  Gilla

 5. Åh va fin! Jag är också med och hoppas den får flytta in hos just mig 🙂 Följer på Insta 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s