För att jag älskar dig

Här kommer en av låtarna från konserten vid hade i Malax Kyrka förra lördagen.
Som pianist hade vi fantastiska Thomas Enroth, det var en riktig ära att få uppträda med honom. De andra artisterna var Hilde Losvik och Erik André Hvidsten som båda fick en att undra vad man riktigt gjorde där när de öppnade sina munnar – otroliga sångare båda två!

Detta är den första sången jag framförde. Ni känner ju säkert till Adeles version av Bob Dylan-låten Make you feel my love, här kommer den försvenskade versionen.

Annonser

3 reaktioner till “För att jag älskar dig

  1. Fint!! Och lilla ankdammen…min sambo har spelat rätt så mycket och skrivit låtar tillsammans med Tomas Enroth back in the days då han bodde i Vasa. (Nu bor ju han, och jag på Åland) Även min kören som min pappa sjunger i har haft han som dirigent. Du kanske känner till MittiMillan?? Som sagt, lilla svenskfinland 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s