My happy place

Dagarna energin är som allra sämst finns det inget jag gör hellre än tar en lång promenad i min mans hoods – Rödsö. Åkrarna, fågelkvittret, ljudet av mina egna tankar och lugnet ger mig den största friden. Här promenerade jag omkring varje dag mellan januari och april förra året, med en liten Elmer i magen. Då bodde vi ännu hos Tonys föräldrar i väntan på att huset skulle bli beboeligt.

image

Här är verkligen min lilla himmel på jorden. Min stora dröm är att någon gång få bosätta mig här, bland mygg, korpar och tallskogar, tanken att hitta en älg på bakgården gör mig upprymd, och tranorna och svanarna på åkrarna om våren..

image

Jag tror på det att något kan bli ditt så länge ditt sinne är fokuserat på det. Så länge du jobbar mot det med små steg varje dag. Så nu säger jag det alltså, en dag ska jag bo i Rödsöskogarna.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s