För exakt ett år sedan

Denna bild är tagen för exakt ett år sedan, enligt bildarkivet på min dator. Vi hade nyss flyttat in och allt var ett kaos. Minns att jag gick igenom kläderna i vårt rum när jag fann den blå t-shirten och drog på mig den. Det var typ första gången jag kände att jag sådär på riktigt var gravid. Då magen spände ut tyget och en fin liten kula uppenbarade sig. T-shirten har sedan dess förblivit en av mina favoriter, just på grund av hur den fick mig att känna mig. När Elmer kom sa jag att jag aldrig skulle sakna magen! Men den här magen saknar jag faktiskt. Lite. Bara lite.

IMG_6811

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s