Stora steg framåt

Elmers utveckling flyger framåt, och det märks verkligen på hans oroliga sömn. Tänder har han redan 6 stycken som spruckit igenom, han säger tydligt och klart ”mamma”, men bara när han är ledsen eller trött. För några dagar sedan började han sitta utan stöd och dagen före började han dra sig upp på knäna. Någon dag senare drog han sig upp på fötterna när man höll honom i händerna, och nu tar han varje chans han får att få stå upp – och så stolt han är sen!

IMG_3294IMG_3295IMG_3299IMG_3300IMG_3305IMG_3306Igår blev han 7 månader gammal, helt sjukt hur fort tiden går! Känns inte som om man har någon baby längre, han är plötsligt så vuxen! Just nu skulle jag gärna stanna tiden en stund, samtidigt som det är såååå spännande att se honom utvecklas! Min stora, lilla pojke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s