Han som bara började sitta

I flera långa minuter kan han bara sitta och låta fingrarna (och munnen) och de stora blå fara över små, små detaljer som små band och tvättlappar på leksakerna. Han är så otroligt inne på detaljer den här!

IMG_3320.jpg

Och OJ så skönt det är att han sitter sen! Så länge han gör det hålls han nöjd ca 10 minuter längre och det ska ni veta, det är värdefull tid det!


Gäller dock att hålla lite koll för blir han för ivrig så glömmer han hur man säkrast kommer ner med magen på marken igen. Så ett par gånger faktiskt har man fått lyfta upp en skrikande son för att han slagit i näsan eller dylikt. Det är väl bara en period som alla andra antar jag, och som jag säger när han står på nästan: ”Ja, inte var det första gången, och det är definitivt inte sista!”

3 reaktioner till “Han som bara började sitta

  1. Va duktig han e 🙂 vår C e oxå en sån som älskar detaljer å noterar sånt man inte sku tro en baby sku märka 🙂

    Gilla

  2. Samma sak med vår lilla fröken, hon är helt fascinerad av tvättlappar, knappar, band, trådar och alla möjliga och omöjliga detaljer! 😀
    Kommer ihåg hur skönt det var när hon lärde sig sitta och hade tålamod att sitta och leka eller bläddra i någon bok själv, så man själv fick en chans att fixa med maten och disken! ☺ Gäller att ta tillvara varje stund man får! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s