Lycka är att ha en farmor

Inne i veckan fick jag halvdagsbesök av min farmor. Hon hade med sig sirapslimpa och massor med energi att avsätta åt Elmer. Ibland, när man haft en liten typ fastklistrad vid en nästan 24/7 så är det så otroligt skönt när någon annan kommer och umgås med Elmer. Jag borde verkligen lära mig att ta tupplurer under tiden, men jag vill ju också umgås!

Min vän Jenna sade samma sak åt mig en gång också: ”Du måste ju passa på nu när du har folk här som sköter!” Men det är ju just det; plötsligt har man folk hos sig, inte bara småfolk som kräver massor, utan såna i ens egen storlek som man faktiskt kan föra diskussioner med!

IMG_3360
Fammo hade med sig sirapslimpa, tack fammo, den är redan slut! Och jag hade sådär pyssligt nog köpt lite bullar, vilket jag så gott som aldrig gör!
IMG_3369
Hämtade även ut ett paket på posten, vad det innehöll får ni se i senare inlägg – mycket spännande på gång nu ska ni veta, people!

IMG_3371
Det är lustigt vad så lite som ett besök kan göra med ens energinivå och humör. Mådde så bra resten av dagen, verkligen en skön dag hade vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s