Inget roséguld denna gång!

Här kommer resultatet av dagens frisörbesök! Jag gick till Hiussali Piilo på Långbrogatan här i Karleby där duktiga Iitu tog emot mig! Väl på plats konstaterade jag att jag nog väntar med rosé tills efter sommaren, eftersom håret bleks så väldigt under sommaren, vilket gör att färgen säkerligen skulle försvinna rätt fort, och jag är en riktig latmask så jag orkar inte gå och justera det stup i kvarten! Men till hösten, då!

IMG_3482
Såhär såg mitt hår ut före, något slitna toppar och ojämnt på längden, samt en rätt ljus utväxt. Jag ville ha partier med riktigt ljusa slingor samt en mörkare bas och det tyckte jag hon lyckades riktigt bra med!

IMG_3483Såhär ser det ut nu! Här hade hon lockat det och allt hår ser ju så mycket mer fantastiskt ut när man lockar det. Men ni ser ju att topparna är ljusare, samt att det finns några små skiftningar i jordgubbsblont inbakat där också! Vi behandlade även håret med efterbehandlingen Fiber PRO efteråt vilket reparerar hårstråna och gör håret starkare och glansigare igen. Perfekt efter en blondering!

Personalen upplevde jag som mycket proffsig och utrymmet var ljust och fräscht. Kommer definitivt gå tillbaka dit, men nu är det sommar så nu låter jag solen göra resten av jobbet!

En reaktion till “Inget roséguld denna gång!

  1. Kul att du var just till Iitu (eller Ida-Maria som jag alltid kallade henne heheh)! Vi gick faktiskt på samma klass på frissa i Vasa, och bodde ihop 2 år på internat! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s