Dags för en förändring!

Nu till lite roligheter! Idag ska jag till frisören! Ett besök jag sett fram emot i över 3 månader nu är snart här! Min fina vän Jenna var här igår och hälsade på och gick igenom sådär i korthet om Elmers rutiner – Elmer får nämligen äran att vara med henne idag under tiden jag är och blir fin!

Har funderat mycket på det här med håret, har ju tappat en del hår efter graviditeten och det känns verkligen sådär livlöst och trist. Hade först tänkt göra en rätt naturlig balayage i äkta sommaranda. Men nu har jag börjat tänka på att blåsa lite mer spänning i mina livlösa testar! Funderar starkt på det här med roséguld. Inte kanske hela håret men lite smygslingor här och där tillsammans med riktigt ljusa slingor och toppar… kunde blir riktigt snyggt.

Berättade jag detta för Tony hade han nog ringt och avbokat besöket, skämt åsido, men jag tror faktiskt att det här med hår är något andra lär sig gilla bara man själv gillar det.

Här nedan kommer lite inspis! Visar efter frissan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s