Den värsta natten hittills

Som jag misstänkte så har Elmer fått feber. Näsan började äntligen rinna igår istället för att vara totalt stockad utan snor som rann. Vi sprayade mycket med Physiomer och lade skivad lök i en skål med vatten vid huvudändan som någon här föreslog igår, det var som om snuvan lossade efter det. Det stör hans nattsömn fortfarande, men ingen natt slår nog gårdagens..

Jag tror ärligt det var den värsta hittills, trots att han skrikit förut så var nattens något utöver det vanliga. Han var alldeles hysterisk över att han inte kunde andas, över att vi försökte suga bort slem med nässugen, över att vi försökte spraya näsborrarna, över att vi försökte mata – allt. Det hela slutade med att jag lyfte upp honom och höll honom tätt, tätt medan jag om och om sjöng ”Vila i mig” – en visa jag lärde mig när jag var liten och gick i barnkör. Han somnade utmattad i min famn, första gången på flera månader som det hände. Allt som allt sov vi allihop ca 3 timmar inatt så jag har varit lite off här på bloggen idag. Behöver kanske inte berätta hur trött han varit idag?
13275828_10153727494378121_1993876844_n
Hittills har det gått lite bättre inatt, han somnade för 4,5 timmar sedan och har bara vaknat två gånger för att han varit stockad. Lite spray i näsan och så har han somnat om efter att det värsta runnit bort. Ska försöka våga gå och lägga mig snart. Tony kom nyss hem också så det är skönt att få gå och lägga sig tillsammans med honom. Håll tummarna nu att natten blir bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s