Fortfarande sjukstuga

Usch, de senaste nätterna har nog verkligen varit katastrof. I morse steg jag och Elmer upp klockan 4 för att han inte fick luft. Vi badade och plaskade i varmt, skönt vatten så länge duschen fick gå het och göra det riktigt ångigt i badrummet för att eventuellt öppna upp hans andningsvägar lite.

IMG_3470
Det hjälpte kanske för stunden, men inte mycket mer än så. Fick dock honom att sova en stund till efter det, men han har nog varit väldigt trött idag.

IMG_3474
På dagen spydde han slem, det var otroligt obehagligt för först reagerade han som om han hade något i halsen, och jag var rädd att något hade fastnat. Tårar rann ofrivilligt när han försökte svälja, och han fick knappt luft. Dunkade honom i ryggen och ut kom en stor, äckligt slemklump och lite senare kom det ännu mer. Ringde rådgivningen som tyckte vi skulle avvakta eftersom han inte hade feber. Och det är väl det vi gjort nu också.

IMG_3475Ikväll var jag på fantastiskt bra skolning med jobbet och under tiden skötte Elmers mommo och moffa. Vi höjde madrassen under tiden de var här genom att stoppa in kuddar och täcken under den, och jag hoppas att den höjningen ska ge bättre resultat än det som vi fick bara av att höja sängen med böcker. Nu ligger han rätt diagonalt och snarkar och jag hoppas så innerligt att han ska få en bättre natt än de tidigare.
Dumma förkylning! Nu får du ta och ge med dig!

En reaktion till “Fortfarande sjukstuga

  1. Så jobbigt för Elmer! Ni skulle ha behövt söka hjälp vid jouren för stackaren, för att få spira och suga bort eventuell slem!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s