När häggen äntligen blommar

Vet ni, min natt har varit exceptionell om man jämför med de senaste nätterna. Elmer åt första gången klockan 03, bör då tilläggas att han somnade 9 – rekord! När han vaknade gav jag honom faktiskt mjölk utspätt med vatten. Han drack lite och somnade om och vaknade nästa gång klockan 05, och då var första gången han fick en hel flaska mjölk!

Så i stället för att sluka mellan 600-800 ml under natten (japp, det är sant) så har oförmågan att dricka om natten på grund av förkylningen gjort att han kanske konstaterat att det nog inte behövs, utan det är skönare att sova. Jag håller tummarna på det iallafall, för såhär tror jag det hade varit de tidigare nätterna denna vecka också, om inte han varit sjuk och vaknat stup i kvarten på grund av det. Ätit har han dock inte gjort…  så man kan bara hoppas!
IMG_3506IMG_3508
På vagnpromenaden igår kunde jag inte låta bli att skära åt mig några kvistar av hägg som nyss blommat ut! Det är ju så otroligt vackert med vår, hörni! Genast känner jag hur energin återvänder och jag vill bara börja komma igång med jobbet igen. Alltså när jag pratar om jobb så pratar jag om ca 2 timmar två-tre gånger i veckan, men det räcker för mig, och är så tacksam över att ha den möjligheten överhuvudtaget.

IMG_3512

Glasterassen borde ses över lite, här hänger lanternor från babyshowern förra året ännu, men det gör sig fint med resten av det vita.IMG_3510
Hänggungan som jag spenderade timtal i förra året mitt höggravida tillstånd. Tyckte den gav så skön support åt kroppen..

IMG_3507
Kom, kom sommar! Vi är så redo för dig!

IMG_3509

En reaktion till “När häggen äntligen blommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s