PaaPii och Nosh

Idag fick Elmer en mössa av finska märket PaaPii av Tonys snälla fadder. Den är så otroligt söt med sin lilla tofs och röda bilar och satt verkligen perfekt på huvudet!

image

Tycker mycket om faktumet att de bara använder sig av ekologisk bomull! Dregellappen han har på sig är gjord utav tyg från ekologiska Nosh. Den och många andra sydde jag innan han föddes, ni som följt med länge vet hur besatt jag var av att sy där ett tag!

image

Nu när det är en till medlem på kommande i släkten så väcks sybegäret på samma sätt som i slutet av min graviditet. Vi ska se om jag får ro att få till något sen då Elmer somnat ikväll! 

En reaktion till “PaaPii och Nosh

  1. Åj dessa dregellappar 😀 vet int hur många vi har här hemma åt C. Både köpta å homemade. Men bäst vi har hittat hittils är vanliga matlappar med plast på undersidan. Vanliga lappar e genomblöt mesamma. För han dreglar otroligt. Sku säkert gå att sy lappar med nån form av plast på undersidan. Då man e nånstans får man packa med flera stycken.. Nå, tur att de e sommar å tokar fort ute efter att man har tvättat ur dem 🙂 såg annars att Elemer har en såndär Sophia giraff. Har den varit bra att bita på nu i ”tand spricknings tiden”? 🙂 C har fått två tänder nere i munnen. Å kan skrika till då han har ngt i munnen eller tills man ger honom ngt. Fundera på att köpa åt honom en såndär giraff. Såg att de fanns såna som e riktigt gjorda för att bita i, som en typisk bitleksak.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s