En trädgård tar form

Den här dagen har varit alldeles suverän. Vi har spenderat i princip hela dagen utomhus, hela familjen inklusive Rosa. Den mulna morgonen spenderades med att slita upp kirskål ur blomlådan som var här när vi flyttade hit, Tonys klippte gräset, Elmer lekte i gräset, Rosa låg i gräset och så flyttade vi pionerna till ett finare ställe invid stenröset.

IMG_3549
När det var dags för Elmer att sova sin lunchlur gick vi alla över till Tonys bror och hans familj, som bor bara ett hus emellan oss. Jag kan inte nog säga hur lyxigt det är att få ha sin fina svägerska och Tonys bror och brorsöner så nära inpå!

IMG_3550
Rosa njöt av det vackra vädret, har inspekterar hon mitt arbete med kirskålen.

IMG_3551
Fick ett infall att plantera så jag och Alina (min svägerska) hoppade i bilen och hämtade ny jord plus en massa sommarblommor.

IMG_3553IMG_3554IMG_3555IMG_3556
Här har ni en början…

IMG_3557
Blommorna som inte rymdes planterade jag i en gammal övergiven trälåda som stått här på gården sen långt innan vi flyttade, jag flyttade den intill väggen, satte ner några plantor, och sådde solrosor längst bak, om de bar kommer upp kan det bli riktigt snyggt mot teglet!

IMG_3558IMG_3561
Hoppas ni hade en lika suverän dag som vi hade! Nu tänker jag slänga mig i sängen, den friska luften har gjort sitt! I morgon fortsätter planteringen och fixandet på gården, jag har bland annat sått några blomfrön, och i morgon ska Tonys försöka sig på att göra en blombänk där jag kan plantera t.ex. ärtor och sallad. Är så glad eftersom Tony har långhelg och jag hade såklart glömt det, så jag trodde i morse när jag vaknade trodde jag att det var  söndag, men så var ju inte fallet, med andra ord får jag sovmorgon i morgon, innan Tony ska iväg på en veckas tråkigt morgonjobb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s