Min sommarlista

Älskade sommar! Jag tror du blir en varm en i år! Känner att jag får flashbacks till 2014 då det var så varmt i maj och slutet av juli och i augusti. Tror att sommaren -16 blir lite densamma! Här kommer en liten lista på sånt jag ser fram emot:

– Ankomsten av Elmers nyaste kusin! 

Cindy och Antons bröllop! Detta pars bröllop står precis runt hörnet, och guess what, de kommer vara i samma lokal som oss! Väntar med spänning, det kommer bli så vackert!
IMG_0463 (1)IMG_0464
Tony och jag på ett av den bröllopstäta sommaren 2014’s bröllop ute vid Villa Elba.

IMG_2330
– Alla sköna, svala kvällspromenader i ensamhet med denna typ. I sommar ska vi fokusera mycket på lydnad och lek under våra tumistider har jag tänkt!

Loppisrace för vårt område här i Kokkola den 12.6, vi tömmer garaget och huset på ALLT överflödigt! Kom och fynda!
IMG_4038
IMG_4045
– Jakobsdagarna, och att få sälja kex på Gammeldagstorg som jag gjort två år nu! I år ska jag även satsa någon kexsort glutenfritt tror jag bestämt.. Ovan ser ni golfbanans kök mitt på natten för tre somrar sedan. Jag hade bakat mellan 19-06, och klockan 09 var jag på min plats – färskt ska det va!

IMG_2915
Alla lata dagar på villan! Paradiset på jorden, som vi också kallar det!

– Gospelkvällen på Jakobsdagar med Jacob Gospel, kommer bli maffigt, och så har jag fått ett solo som kommer vara spännande att köra!

IMG_4112
– Tumistid med denna fina människa på kvällarna när Elmer somnat, här från 2014 då vi nyss förlovat oss.
– Veckan på familjelägret i Pieksämäki då jag ska ta hand om cafétältet tillsammans med min kusin. Som jag längtat! Har lovat mig varje sommar sen 2013 att jag ska åka, och alltid blir det ändring, i år åker jag, vi är redan anmälda. Elmer kommer med och Tony och Rosa stannar hemma. Kommer vara pirrigt, men som tur har Elmer sin farmor och farfar på plats, och jag har min farmor och farfar.
– Tonys semesterveckor på sensommaren!

IMG_3089
– Alla badstunder med denna filur, det är ju ingen nyhet att han fullkomligt ääääälskar vatten, så vi ska definitivt investera i en uppblåsbar liten bassäng att svalka oss i här på gården!

IMG_3512– Terasshänget och vårt nya koncept – söndagsbrunch, där vi kommer bjuda in våra vänner till knytkalas i brunchformat alla söndagar det bara är möjligt.
– Elmer tar sina första steg, för jag vet att det kommer hända ännu i sommar! No doubt!
– Värme, kärlek, tid, lugn…. och kanske en hängmatta. 😉

En reaktion till “Min sommarlista

  1. Vilket härligt utekök ni har på villan! *vill också ha* Kände verkligen förra söndagen att jag ville ha ett, var ju synd och skam att gå in och laga mat när vädret var helt perfekt!
    Ja, jag hoppas också att vi får en lika bra sommar som 2014 (minus den kalla juni då! 😀), fast jag jobbade hela sommaren och var ledig bara en ynka vecka så kändes sommaren ändå helt fantastisk pga vädret! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s