Sommarpojken

Utomhusvistelsen på Rasmusbacken fortsatte även idag! Vädret var ju alldeles underbart från morgonen så vi kickade av dagen med brunch för hela Tonys familj + brorsönerna – perfekt start! Det är så fantastiskt det här med sommaren, det behövs så otroligt lite för att man ska må bra! Genom att få pyssla på gården och umgås med nära och kära tankar man upp ett energiförråd för en hel vecka framåt.

IMG_3567Vi körde ut Elmers gåstol på ”danspaviljongen” idag. Ska bli så roligt att ha pop-up café på den när Loppisracet här i området äger rum den 12.6! Terassen alltså, inte gåstolen. 😉


Elmer tycker gräset känns lite spännande mot bar mage, ja, idag var det faktiskt så varmt att han fick krypa omkring så här en liten stund, vi måste dock införskaffa solhatt och solkräm SPF50 snarast! Förslag för bra sådana för barn?

IMG_3587IMG_3595
Naturligtvis skall ju gräset smakas på också, såklart. Suck alltså. Senare på dagen fick jag honom att sitta 10 minuter på en filt i skuggan av det stora pilträdet så länge jag anlade en ny blomsterrabatt! Finns ingen hejd på mig när jag väl börjar!

IMG_3601

Jag vet nog inte hur många gånger i helg vi fått konstatera att detta kommer bli en suverän sommar, nästa inlägg får ni höra lite om sådant vi ser fram emot i sommar/höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s