Den smarta bokhyllan

Sen start har jag, trots att Elmer inte förstått så mycket, varit flitig med att introducera böcker åt honom. Intresset har kanske inte varit särskilt stort från hans sida i början, han har mest hamrat på böckerna. Men för ett tag sedan började upptäcka charmen med att vända blad. Han började riva ner alla böcker från byråhyllan och de låg utspridda i en enda röra… Tänkte att det kunde ju vara roligt med någon fin förvaring för alla böcker han fått av sina faddrar och släkt och vänner, som också skulle vara praktisk i framtiden när han börjar gå och välja sagor att läsa för honom.

IMG_3603

Bokhyllan fick vi hem för någon vecka sedan och kommer från Jollyroom.fi (direktlänk). Den fanns förmånligt på rea nu dessutom.
IMG_3609

Elmer ”använder” den så gott som varje dag, drar ut böcker och övar sig på att dra sig upp och stå. Så man kan ju säga att den är lite mångfunktionell.. haha! 🙂IMG_3612IMG_3617
Idag var första gången han steg upp av sig själv i spjälsängen, och nu är han plötsligt överallt igen! Hjälp så det går undan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s