Lilla blå blixten

Det blev lite ton i ton i ton idag. Härligt hur så mycket av samma färg kan klä ett barn så väl, medan en vuxen kanske skulle se lite clownig ut med liknande utstyrsel. Å andra sidan, skulle jag ha en såhär färgsprakande outfit i skåpet hade jag nog burit den jag med.
Blixtbodyn kommer från en av favoriterna Polarn o. Pyret, såg att de hade just denna färg, celestial, på REA på hemsidan men har ni tur så hittas den kanske ännu från butiken här i Karleby, där jag själv köpte denna.

IMG_3811IMG_3814

IMG_3832

Blixten tyckte jag passade så bra till hans personlighet, han är överallt, hela tiden. Och så fort man vänder ryggen till så försvinner han ut på äventyr.

IMG_3847

Byxorna kommer från en äldre kollektion av PoP och är fyndade på loppis.

Älskar filosofin bakom Polarn o. Pyret där de förespråkar återanvändning där barnen får ärva sina kläder av sina äldre syskon eller släktingar eller vänner. Och kläderna HÅLLER. De har så bra kvalitet och trots att färgen går ur lite efter många generationers användning och tvätt så tycker jag om möjligt nästan mer om de plaggen än om de helt nya eftersom de har en fin liten historia och fortsättningsvis är såååå mjuka!

IMG_3853
Bobbo från Babblarna fann jag på Jollyroom tillsammans med hans andra vänner från programmet. Denna har varit en räddning under jobbiga matningar då inget vill funka och ingen mat vill i munnen.

En reaktion till “Lilla blå blixten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s