Det är så knäppt

För varje dag som går känns det som att Elmer lär sig något nytt, när man plockar upp honom ur sängen på morgonen känns det som att det är ett barn som står där och halvhoppar av iver, inte en baby längre. Jag har ingen aning om var den gränsen går, men han kommer nog länge vara min baby oberoende! Men otroligt häftigt är det att se hur han utvecklas!

IMG_4736
Jag minns själv när vi lekte med dessa spel, hade ett jättestort och har ingen aning om när jag började intresserad mig för det, men Elmer däremot är på spelet direkt. Han drar och skjuter iväg träkulorna längs med metallstängerna med största noggrannhet och koncentration!

IMG_4735IMG_4734
Min myggätne lille typ…

IMG_4733IMG_4730Gick det faktiskt såhär snabbt för er också!? Först föds han och nästa vecka står han och går han (nästan) och kryper, och äter själv, och spelar spel, och sitter upp själv, och tömmer alla lådor han bara kommer åt! Han är så extremt kvick och det känns verkligen som ett 24 timmar/dygn jobb. Om han bara skulle börja sova lite bättre snart också så…

En reaktion till “Det är så knäppt

  1. Vi har fått njuta i lite långsammare takt. O har inte så bråttom han är mest nöjd på rygg ännu trots sina 6 månader. Han kan vända sig åt alla håll, ta sig bakåt och runt men han tycker det är allra skönast att bara njuta, kolla in sina leksaker å pladdra på 🙂 Elmer verkar va snabb med det mesta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s