This moment

Huh! Befinner mig just nu någonstans mellan Bosund och Kackur påväg mot sommarstugan med en tom cykelkärra! Det började bra, och tanken var att jag och Elmer skulle starta lite i förväg med cykel och kärra för att sedan bli upplockade av Tony och Rosa. Allt började bra, vi hade motvind så tungt var det men vi hade cyklat lite på en timme då Tony dök upp med bilen men såklart hade ju ingen av oss tänkt på att ta med verktygen som lösgör kärran från bakhjulet på cykeln, så jag fick snällt cykla vidare så länge Tony förde Elmer och Rosa till villan för att sedan återvända med verktyg! Tror någon kommer ha lite möra ben i morgon! Puh! 


3 reaktioner till “This moment

  1. Vad är det för märke på er cykelkärra och var har ni köpt den? Min man är sugen på att skaffa en sån nämligen, skulle helst vilja ha en med dämpning på hjulen eftersom det till största delen är grusvägar här omkring.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s