Försöker vi få ett barn till?

För en tid sedan dök denna fråga upp i kommentarsfältet, och tänkte jag skulle svara på den! Vill också inflika här att jag läser precis ALLT ni skriver, och önskar jag hann svara på alla också! Vartenda ord ni skriver värmer (oftast)!

IMG_4775.jpg

”Kan du inte göra ett ”en bild i timmen”-inlägg? vad tycker du om att ha barnet med ansiktet i färdriktning innan 4 år? försöker ni redan få ett till barn och hur många barn vill ni ha?”

________________________________________________________
Ja, men visst kan jag försöka göra ett sånt inlägg! Ida gjorde ett för någon vecka sedan och blev väldigt inspirerad! Men det får bli i helg, för jag jobbar ännu i morgon.

Det räcker att man kör ner i diket i 40km/h med barnet med ansiktet i färdriktningen för att han/hon riskerar få en bestående whiplashskada. Tycker den meningen säger allt. Vi kommer såklart sträva till att Elmer åker med ansiktet bakåt så länge vi bara kan, fast han så skulle skrika och gnälla så man blir galen, det ska gå. Bilstolen vi köpt går endast att ha med ryggen i färgriktning, så redan det hjälper ju oss lite på traven.

mini-Elmer på en månad

Och ja, man kan väl nog säga att vi försöker få ett barn till. Trots alla ups and downs och en liten rädsla för ännu ett kolikbarn så väger alla fördelar så starkt. Skulle kännas så välsignat att ha två syskon nära varandra! Just nu är vi i ett sånt skede där det får hända om det händer, samtidigt som jag nog ändå kollar upp ägglossningar och sånt. Förra gången tog det nästan ett år att bli gravid, och även om min kropp var mer i obalans då så vill vi inte lämna något åt slumpen utan tänkte att man kan börja försöka lite tidigare och lyckas det snabbt så är vi såklart överlyckliga över det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s