Humlan

Fick ett presentkort av mina föräldrar till Micks här i stan. De har REA där just nu så jag hittade hur mycket som helst, men inget jag ville ha. Så presentkortet fick faktiskt till kläder åt Tony i stället. Vet inte när någon av oss senast skulle köpt nya kläder. Är det månne ännu ett mamma-/pappasyndrom, eller är det bara vi? Hursomhelst var han i stort behov av lite nya tröjor och t-shirts och jag lyckades fånga 5 plagg åt honom plus en tunika åt mig för presentkortet, inte illa pinkat!

Efter Micks begav jag mig till Sonera Shop för att inhandla en skyddslins till min telefon, som hela baksidan spruckit på. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med den men för tillfället mår den bra av sin nya lins. I REAlådan fann jag också ett par hörlurar från Urbanears som var nedsatta med hela 70% för att ge plats åt nya färger och modeller. Här ser man verkligen ett exempel på hur lättlurade vi är när det gäller priser, lurarna blev mina för 15€ och jag som har en förkärlek till snygga hörlurar var mer än nöjd över mitt fynd. Det jag gillar med dessa är att du kan ta bort öronmuffarna och tvätta dem när de blir smutsiga, och färgen indigo var så vacker den med! Och det viktigaste av allt – ljudet är fantastiskt bra, kristallklart och balanserat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s