En väldigt speciell fredag

Fredagen kunde inte börja på bättre sätt! Elmer valde att vakna första gången klockan 05 i morse, för att sedan stiga upp klockan 08. Min svägerska Alina skickade tidigt på morgonen och frågade om jag ville komma över på en kaffekopp och strax därefter skickade även en annan fin vän, Malin och frågade vad vi gjorde. Vi beslöt oss för att alla träffas hos Alina som bor bara ett hus ifrån oss, men först slängde jag gröt i Elmer, rastade Rosa och körde iväg till Lindell Flowers för att hämta den här veckans fredagsbukett.

Mikaela på Lindell förstod precis hur jag tänkte när jag sa att jag fredagens bukett gärna fick vara något spretigare, men fortsättningsvis med många inslag från naturen.
I huvudet hade jag havet och vass, gräs och andra växter som växer vid strandlinjen samt tänkte jag på lingonen som så småningom mognar.

Resultatet blev följande:

IMG_5287

Hade beslutsångest när det kom till vasen, men det fick bli en från Muurla.

Buketten i sig är sammansatt med bland annat röd färglilja, vit astilbe och de gröna knopparna lär vara någon sorts crocosmia. Blev otroligt nöjd med den!

IMG_5294IMG_5296IMG_5298IMG_5304IMG_5308Färgsprakande och stilfull! Hon kan nog sin sak, Mikaela!

Det är något alldeles speciellt med denna fredag, Tony får semester efter hårt slit som vikarierande arbetsledare på sin arbetsplats. Tre hela veckor som jag hoppas inte bara flyger förbi! På onsdag åker vi på tumis över till Umeå på en liten getaway. Först var tanken att vi skulle åka hela familjen, men sen insisterade svärmor på att vi skulle lämna Elmer hos dem, så så får det bli.

Är så otroligt stolt över Tony som verkligen slitit som en varg de senaste månaderna. Dagarna har varit längre och jobbet han haft har varit otroligt utmanande, men han har fixat det galant och får verkligen känna att han lämnar det här vikariatet med flaggan i topp – min superhjälte som vi nu får ha hemma som lön för mödan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s