Förresten,

Dagens tips:

När jag var hos Lindell Flowers tipsade Mikaela om att de just nu har erbjudande på alla lyktor, -30%! Där fanns verkligen en bred variation av lyktor, små som stora. Den stora runda näst längst upp till vänster var en storfavorit för mig! Hade gärna sett den i vår ingång med ett stort ljusgrått eller vitt ljus i. Den var riktigt mäktig. Det lönar sig verkligen att ta sig en titt, kan nästan lova att det finns något för alla i lyktväg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s