Vaknar bland molnen 

Godmorgon! Vi vaknade innan alarmet här, jag antar att det är vår inre klocka som spökar, vi är så vana att stiga upp tidigt med Elmer att konceptet sovmorgon inte riktigt fungerar som det ska. Inte för att det gör något, vi har ju desto mer dag att ta till vara på såhär. Tony har hoppat i badkaret så jag ligger och drar mig i sängen och njuter av utsikten. Det är andra gången jag är här i sommar och båda gångerna har jag bott på Hotell U&Me. Jag kunde inte vara annat än nöjd!  Mitt i smeten, fantastiskt utsikt invid älven, nytt, fräscht och modernt hotell med det lilla extra!

Idag ska vi utforska staden lite, sen blir det IKEA där tanken är att vi ska bära med oss en matstol åt Elmer, barnlås till lådor och skåp respektive kylskåp (minimarodören har börjat öppna det nu också) och lite detaljer till hans nya rum som förvaring och sånt. Dessutom har jag tänkt välja ut en matta till vardagsrummet.. Vi får ju inte den med oss nu, men det är bra att kunna se dem live innan man bestämmer sig. 

Tack för alla frågor! Keep them coming! Ska försöka svara på dem i helg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s