Fireworks!

***Inlägget i fortsatt samarbete med Lindell Flowers***

Det börjar bli en härlig vana det här med att trava in på Lindell Flowers på fredagmorgnarna. Vad är nu inte bättre än att starta dagen med doften av snittblommor och härliga krukväxter som fyller rad efter rad i blomsteraffären, inspirationen flödar hela dagen sen, åtminstone före mig.

Denna fredag hade jag och Mikaela självklart venetzianskhelgen i tankarna när vi började bygga min bukett. Jag ville ha fyrverkerier i en färgsprakande ensemble!
Och jag tycker vi lyckades riktigt bra!

IMG_5315
I buketten har vi använt craspedia, celosia, liatris, olika krysantemer och hirs.
Blommor har så vackra namn!

IMG_5316IMG_5321

Craspedian (de gula blommorna) blev jag glad över att återfinna, den var en av blommorna som användes i min brudbukett, och som alla herrar i vår närmaste släkt hade på bröstet under bröllopet. Craspedian gör sig fin som torkad också och förlorar inte formen trots det.

IMG_5325IMG_5329IMG_5331

Blommor är verkligen små mästerverk, de får en på sånt bra humör, och jag tycker att halva charmen är den, att de inte håller för evigt. Man lär sig njuta av dem precis som man borde lära sig njuta av stunden.

Just nu hade de på Lindell Flowers laddat upp med typiska venetzianskbuketter. Där fanns så många vackra buketter och så klart kan man ju göra sin alldeles egen om man inte hittar en bukett som faller en i smaken! Rekommenderar verkligen ett besök idag för er i Karlebytrakten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s