Jag har fått jobb på… 

De senaste dagarna har jag gått omkring med ont i magen. Arbetsplatsen jag sökt jobb till hade lovat att ringa senast fredag, både till de som fått tjänst och inte fått tjänst. Under Umeåresan hade jag rejält svårt att slappna av för jag visste att jag kunde få min dom precis när som helst. Men det visade sig att det skulle ta till denna morgon innan de ringde. Och vilket roligt besked de ringde med sedan! Efter 4 antagningsmoment inklusive 3 intervjuer så blev jag anställd som en av försäljarna på H&M som öppnar i Jakobstad nya köpcentrum till hösten! Hur kul som helst! 

Så än en gång fick vi ändra våra planer, men jag känner att det här blir bra, så bra. 

11 reaktioner till “Jag har fått jobb på… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s