En tatuering av blommor

Idag har vi fått massor gjort! Kan skriva mer om resten i morgon, men nu måste jag verkligen puffa för ett event som äger rum i morgon kväll – nämligen Konstens och Handelns Natt här i Karleby.

Kikade in på Lindell Flowers idag och i samma veva som jag kollade in blommor till fredagsbuketten så visade Owe, som ni kanske kommer ihåg bättre från Strömsö ;), mig de lite skönheter som Lindell Flowers kommer bidra med under morgondagens konstnatt.
Här nedan får ni en liten sneak peak på bland annat blomtatueringarna som fick pryda mina handleder under resten av dagen, och några andra konstverk, för det är ju minsann så, att blommor är sanna konstverk i sig, men vet man hur man ska jobba med dem – då kan man minsann skapa något riktigt, riktigt vackert!

Owe började med att skära ut en bit medicintejp som han sedan strategiskt limmade blommor på… Här ovan ser ni början på det som sen kom att bli ett blomarmband…

img_5580

Håll utkik efter en blombeströdd keps i morgon om ni besöker Konstens Natt, Owe tipsade om att de kommer hålla till någonstans nära segelscenen…

På plats kommer du också kunna skaffa dig en vacker prydnadskål med lite smått och gott på…

img_5533
… eller varför inte detta solroskonstverk?

Här ser ni resultatet! Fick många blickar kan jag säga när vi senare idag besökte posten och  affären för att helghandla… Vackra små konstverk som verkligen gör sig på ett event som Konstens och Handelns Natt, tycker ni inte?
img_5596

Eventet börjar klockan 17 i morgon, så passa på och dyka in under Lindell Flowers svarta tält, och hälsa från mig! Kommer själv besöka dem vid något skede i morgon också, kanske vi ses där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s