En fartfylld dag

Hej på er! 

Åkte jag och Elmer till Jakobstad för ett möte kring ett samarbete som kommer dyka upp här inom en snar framtid. På vägen stannade jag och Elmer i Larsmo för en tekopp med mina farföräldrar och min mamma. Elmer satt exemplariskt på sin egen stol och smaskade i sig lingon med stort begär. 

Väl klar hämtade Elmer ur mammas vård hemma hos dem i Jakobstad, Elmer hade fått stifta bekantskap med min birma Peppi, som numera bor hos föräldrarna. Han fullkomligt älskade henne och skrattade av förtjusning varje gång hon strök sig mot honom! Innan vi åkte mot Kokkola svängde vi in via Blossom för att söka upp en nalle jag köpte honom i vintras. En likadan som den på bilden. Han kan inte vara utan den och jag känner att vi borde ha två,  dels för att det skulle vara katastrof om vi någon gång tappade bort den här, och dels för att den han har nu verkligen skulle behöva ett bad. Nallen var dock slut! 

Hem kom vi nöjda och belåtna med bland annat denna skönhet! Den har stått i vardagsrummet hela dagen då jag knappt kunnat ta ögonen ifrån den! Men mer om den senare.. 

Resten av kvällen har vi lekt, busat, badat.. Det är lustigt hur vissa dagar sniglar sig fram medan vissa, som denna, går superfort!

Inför Elmers sovdags ville jag inviga Humlan, som jag kallar den. Var alldeles euforisk efteråt har kunde inte sluta babbla om det för Tony! Visste inte att en vagnpromenad kunde vara så behaglig! 

Återstoden av kvällen spenderades i soffan med en stickning, mannen och Freuds. Vi fullkomligt ignorerade alla måsten idag. Nya tag i morgon! Godnatt på er! 

En reaktion till “En fartfylld dag

  1. Tack för en fantastisk blogg. Du skriver inte överdrivet om hur det är att vara mamma och vilket underbarn du har som många familjelivsbloggar brukar. Du är rak och ärlig! Tack, det är ett nöje att få läsa din blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s